ELITE TRAJECT

“Sports do not build character. They reveal it.” – Heywood Broun

SELECTED TEAM + COMMITMENT = RESULTS

Ik geloof erin dat personen die hetzelfde doel hebben elkaar kunnen versterken en samen enorm veel kunnen bereiken. Daarom heb ik het Elite Traject ontwikkeld; bedoeld voor een selectieve groep mensen met een ondernemersmentaliteit. Je bent het gewend om dagelijks beslissingen te moeten nemen en kent het belang van samenwerking in een team waarbij de synergie tussen de personen een belangrijke rol speelt.

 

Je lichamelijke en geestelijke gezondheid staan continu in verbinding en beïnvloeden elkaar. Het doel van het Elite-traject is om fysiek net zo sterk te worden als jouw business mind. Met elkaar bekijken we tijdens een aantal assessments hoe je lichaam functioneert en wat hierbij je sterke punten zijn en waar je nog in kunt verbeteren. Van ademhaling, houding, evenwicht en kracht tot herstel en je cardiovasculaire conditie.

WAT HOUDT HET ELITE TRAJECT IN?

 

Het Elite Traject bestaat uit 3 verschillende trainingen per week:

 

- 1 personal training op basis van jouw assessment(s) en persoonlijke doelstellingen

- 1 groepstraining in de vorm van een bokstraining in de ring met bokszak en speedballs

- 1 solo training die je kunt volgen via de gratis app

- 2 trainingprogramma's

- 3 lichaamsmeting moment

 

Naast de trainingen ontbijten we 1x per week na afloop van de groepstraining samen met de groep.

DOELSTELLING

Ieder traject is afhankelijk van jouw persoonlijke doel(en) en wat jouw lichaam aankan. Het Elite Traject duurt 12 weken en is opgebouwd in 3 intensiteitsblokken.

 

DE TRAININGSGROEP

De samenstelling van de groep is divers en de setting is informeel. De groepsgrootte is maximaal 6 personen. Je traint in een schone, professionele omgeving. Helaas is het niet mogelijk om later in te stromen bij een groep die al gestart is.

 

Wil je meer weten?