top of page

WAT ZEGGEN DE MENSEN OVER RELENTLESS ?

Google review  5,0

Erwin van der sloot.jpeg

Erwin van der Sloot

Ik ken Christian al vele jaren. Al voordat ik in 2019 ernstig ziek werd ben ik gaan sporten bij hem. Fysiek aansterken met core stability conditie en balansoefeningen. En doelen stellen. Chris heeft me erg mede geholpen om te herstellen van een ernstige aandoening in 2019. Stap voor stap progressie boeken en maatwerk leveren. Aansluiten bij mijn wensen en daarop afstemmen. Schema maken en na inspanning ook ontspannen vanuit een holistische kijk.
Het heeft me fysiek en mentaal zoveel progressie opgeleverd. Het resultaat is verbluffend. En Chris is een man van zijn woord. En hij stemt altijd af op de wensen die ik heb en wat ik nodig en maakt een fitplan voor elke periode.
Dankbaar Chris! Je bent echt een a-speler voor me. 🙏🏽💪🏽

Altijd druk, de wens om fitter te worden en wat kilo’s kwijt te raken, maar weinig tijd om te sporten. Bij Hans ging het net zo. Alleen zette hij de knop om en ging aan de slag met een op maat gemaakt trainingsprogramma en voedingstips.

Als je zittend werk verricht, herken je dit vast; last van je houding of rug- en nekklachten. Bewegen tussen de Bedrijven door is dan ook super belangrijk. Bianca vertelt erover in bijgaande video en hoe zij hiermee omgaat in haar dagelijkse leven…

This video has been deleted.