top of page

MEET THE TEAM

"Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships." - Michael Jordan

  CHRISTIAN COCCIA

"Echt, gedreven, gepassioneerd" - mijn vrienden en klanten

ik%20sport_edited.jpg

MIJN VERHAAL

Mijn voorliefde voor sport ontstond in Rome waar ik als tiener startte met boksen. Ik stond al jong in de ring en vond het fantastisch om iedere dag te trainen en beter te worden. Het was mijn coach die mij motiveerde om er alles uit te halen en door te gaan totdat ik er letterlijk bij neerviel.

Met meer dan 25 jaar ervaring ben ik vandaag een professionele coach met focus op persoonlijke groei.  

De synergie tussen sport, routine, doorzettingsvermogen, visie en het vinden van de juiste balans is voor mij de sleutel tot succes.

Mijn Relentless manier van coachen is voor mensen die willen leren om duurzame te presteren op zowel fysiek als mentaal vlak.

De coachingsmethod die ik hiervoor ontwikkel, heeft niet alleen een positieve invloed op de persoon die traint, maar ook op zijn/haar omgeving.

FAVORIETE BOEKEN

Relentless: From Good to Great to Unstoppable - Tim Groove​

Jump Attack - Tim Groove

Veroudering vertragen - Kris Verburgh

Emotional Intelligence - Daniel Goleman

Liquid Life - Zygmunt Bauman

Think and grow rich  - Napoleon Hill

Art of War - Sun Tzu

SPECIALISATIE
Duurzame performance

M.Sc. Psychologie

NASM, BioForce, HRV - coach

Athleet op nationale niveau

Verliefd van mijn familie

Gek voor sport


Mijn doel is door middel van mijn passie, netwerk, kennis en ervaring mensen bewust laten presteren!

GEHEIM

Sport, meditatie en studie vormen de basis van mijn dagelijkse prestaties!

PASSIES

SPORT | Ik train zelf minimaal 5 keer per week 

FAMILIE | Gelukkig partner van Bianca, vader van 2 kleine prinsessen, lid van een grote en hechte familie.

GEZONDHEID | Ik geloof in preventie, daarom is mijn voedingsschema overwegend vegetarisch (6 dagen per week), ik slik regelmatig supplementen (gebaseerd testen) die aansluiten bij de behoefte van mijn DNA en mijn levensritme, ik doe body check-ups om ziekten gerelateerd aan leefstijl te voorkomen.

MENSEN | Helpen om meetbare en concrete doelen te bereiken is een bron van positieve energie.

STUDIE | Leren is een plezier en een therapie!

Elke jaar minimaal 1 opleiding/cursus ivm de laatste ontwikkelingen in de persoonlijke groei industrie.

AMBITIES

SPORT: IronMan

BUSINESS: bedrijf met omzet > 1 miljoen per jaar, in lijn met mijn passies en positieve impact op maatschapi.j

" For me there is just one way,

the one that leads to results"

ciclismo_edited_edited.jpg

TRANSFORMATIE
 
PIM JANSEN FIETSER
Pim kwam bij mij om zijn algemene conditie te verbeteren en na een paar maanden besloot hij zich te focussen op het bereiken van een specifiek doel: 500km mountainbike in Malawi.
 
Wat zegt Pim?
Van 70km tot 100km fietsen met 30km/uur en ontzettend moe thuiskomen, naar thuiskomen en nog energie over hebben
Fietsen berg op ga ik nu 1.5x zo hard!
Juist rust pakken / voldoende rust pakken wordt je juist sterker van (in mijn hoofd moest ik veel sporten, omdat ik dacht anders niet sterker te worden).
Ik train spiergroepen die ik zelf niet snel zou trainen omdat ik dacht dat die niet nodig zijn om beter te worden.
Nog meer plezier in het werken naar mijn doel, omdat ik progressie zie tijdens trainen. 
 
Resultaat in 6 maanden?
Hoewel Pim een ​​amateurwielrenner is, heeft hij, vergeleken met zijn vriendengroep, de wedstrijd zonder problemen en met het beste resultaat afgerond. 

JOËLLE JONGERIUS BOKSER 
Joëlle en haar coaches van de Bredase Ring kwamen bij mij terecht om haar performance te optimaliseren, van 90 naar 99!.

Wat haar coach Jeff Meerendonck schrijft over? 
"Begin dit jaar (2023) zijn wij de samenwerking aangegaan met Christiaan om onze beste dames bokser Joëlle Jongerius naar het hoogste podium te brengen. Samen met Christiaan hebben wij een periodiseringsplan gemaakt. Dit plan geeft ons handvatten om op koers te blijven en indien nodig bij te sturen onder meer door de verschillende meetmomenten die Christiaan heeft ingebouwd. In het plan komen de motorische grond eigenschappen (kracht lenigheid uithoudingsvermogen coördinatie en snelheid) alle samen. Waar Christiaan in uitblinkt is de enorme kennis en ervaring die hij op een enthousiast ‘mediterraanse’ manier weet over te brengen op zowel de sporter als op ons trainers."

Resultaat in 8 maanden? 
Joelle werd aangeworven als atlete van het nationale team en nam deel aan toernooien in Polen, Zweden, Spanje, Italië en in december 2023 won ze de zilveren medaille op een van de belangrijkste toernooien van Europa

Barbell met gewichten

FABRIZIO MICCICHE

"Nothing is impossible, the word itself says I'm possible! - Audrey Hepburn

portrait.jpg

WIE BEN IK?

Mijn passie voor sport begon op 11-jarige leeftijd als martial art athleet tot semiprofessioneel niveau (tweedegraads zwarte band behaalde in ITF Taekwondo). Ik had het geluk om een voormalig Italiaans kampioen bodybuilding te ontmoeten en jarenlang samen met hem te mogen trainen.

Ik ben dankbaar dat ik mijn leven heb vormgegeven en verleg mijn grenzen altijd een stapje hoger.

Samen met sport heeft wetenschap altijd deel uitgemaakt van wie ik ben. De nieuwsgierigheid om de wereld om me heen te begrijpen, gekoppeld aan mijn interesse in voeding in al haar prachtige complexiteit, deed me scheikunde studeren. Vandaag, na jaren van studies, heb ik met trots een Ph.D. in Scheikunde, waardoor ik de afgelopen 20 jaar als wetenschapper heb gewerkt.

Ik ben getrouwd en voel me erg gezegend en bevoorrecht voor de familie die ik heb.

SPECIALISATIES

I.C.F. Coach

Sportvoedingsdeskundige

Strenght & conditioning

MIJN MISSIE

Als sportvoedingsdeskundige geef ik diepgaande kennis over voeding, hoe voeding als brandstof te gebruiken en de psychologische strategieën achter voedselkeuze en -gewoonten.

Ik ben opgeleid om een blijvend verschil te maken in het leven van mijn klanten door de kunst van het maken van gepersonaliseerde voedingsprogramma's. 

 

Er is geen "one size fits all" als het om voeding gaat en het is mijn plicht om elk van mijn klanten op individuele basis aanbevelingen te doen om hun lichaam te transformeren en een duurzame langetermijnstrategie voor optimale voeding aan te passen.
Ik ben er sterk van overtuigd dat langdurig en succesvol gewichtsbehoud veel meer is dan het steeds opnieuw kiezen van het juiste voedsel en in de juiste hoeveelheden.

 

Gewichtsverandering, lichaamstransformaties en atletische topprestaties worden beïnvloed door een complexe relatie tussen emotie, psychologie en fysiologie.

PASSIE

Internationaal bekroonde landschapsfotograaf, salsadocent, het buitenleven en genieten van movies in de bioscoop.

Sinds 2019 heb ik mijn leven veranderd door me te concentreren op het belang van voeding en lichaamsbeweging om de gezondheid te optimaliseren en dit toe te passen om een positieve impact te hebben op het leven van mensen die de beste versie van zichzelf willen worden.

WAT KUNNEN WIJ VOOR JE BETEKENEN?

Vechtsporten sessie

TOM EGGEBEEN

tom.jpg

WIE BEN IK?

26 Jaar, in opleding voor fysiotherapeut, met passie voor krijgskunsten, koken en mensen.

MIJN SPORT

Kempo

SPECIALISATIES

Vechtsport

Conditioning

SPECIALISATIES

Vechtsport

In opleiding voor fysiotherapeut

Vroeger was ik helemaal niet van het sporten en realiseerde ik me dat ik hierdoor niet gelukkig was. Voelde me niet fijn in mijn eigen lichaam en dit wilde ik veranderen.

Hierdoor ben op 15-jarige leeftijd begonnen met sporten in de sportschool.

Zoals bij veel mensen, is dit relatief stroef begonnen maar uiteindelijk tot een uit de hand gelopen hobby veranderd. Dit in combinatie met Kempo, een defensieve vechtsport, heeft mijn mindset compleet veranderd.

 

Al dit sporten heeft een passie bij mij opgewekt om andere mensen ook te motiveren en te helpen met het bereiken van de beste en de gezondste versie van zichzelf. Dit wil ik bereiken door op verschillende vlakken van het sporten de nadruk te leggen, zoals mobiliseren, kracht vergroting, conditie verbetering of puur de kijk op sporten te verbeteren.

MIJN MOTTO

"Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve."

- Napoleon Hill

bottom of page