top of page

MEET THE TEAM

"Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships." - Michael Jordan

  CHRISTIAN COCCIA

"Echt, gedreven, gepassioneerd" - mijn vrienden en klanten

SPECIALISATIE
Coaching, Performance, Boxing

"39 Jaar oud, bachelor in Psychologie, gediplomeerd sport coach, achtergrond in boksen op nationale niveau (Italië), verliefd van mijn familie en gek voor sport."


Mijn doel is door middel van mijn passie, netwerk, kennis en ervaring je energiesysteem te laten presteren, naar de top van zijn potentieel !

GEHEIM

Sport, meditatie en studie vormen de basis van mijn dagelijkse prestaties!

MIJN VERHAAL

Mijn voorliefde voor sport ontstond in Rome waar ik als tiener startte met boksen. Ik stond al jong in de ring en vond het fantastisch om iedere dag te trainen en beter te worden. Het was mijn coach die mij motiveerde om er alles uit te halen en door te gaan totdat ik er letterlijk bij neerviel.

Met meer dan 24 jaar sportervaring, waarvan 7 jaar als bokser (2 keer Italiaans kampioen) heb ik me de laatste jaren meer en meer toegelegd op coaching en personal training in de breedste zin van het woord.

Ik zie mezelf als een professionele coach met focus op persoonlijke groei.  De synergie tussen sport, coaching, motivatie, doorzettingsvermogen, energie en het vinden van de juiste balans is voor mij de sleutel tot succes.

De combinatie van mijn sportachtergrond, mijn werkervaring in management en mijn studie (M.Sc. Psychologie, BioForce Conditioning, N.A.S.M., HRV, ISSA) samen met de mensen die mijn leven iedere dag weer verrijken, hebben me gebracht tot waar ik nu sta en de coach die ik nu ben.

Mijn Relentless manier van coachen is voor mensen die fit willen zijn én blijven op zowel fysiek als mentaal vlak.

De trainingsmethoden die ik hiervoor ontwikkel, hebben niet alleen een positieve invloed op de persoon die traint, maar ook op zijn/haar omgeving.

Mijn belangrijkste doel is de ontwikkeling van een Performer Mentality, waarbij het dagelijkse leven de hoofdrol speelt en de sporttraining een middel is om iedere dag vol energie alle uitdagingen aan te gaan en te leven in je volle kracht!

PASSIES

Sport | Ik train zelf minimaal 4 keer per week 

Familie | Gelukkig partner van Bianca, vader van 2 kleine prinsessen, lid van een grote en hechte familie.

GEZONDHEID | Ik geloof in preventie, daarom is mijn voedingsschema overwegend vegetarisch (6 dagen per week), ik slik regelmatig supplementen (gebaseerd testen) die aansluiten bij de behoefte van mijn DNA en mijn levensritme, ik doe body check-ups om ziekten gerelateerd aan leefstijl te voorkomen.

WERK | Mensen helpen meetbare en concrete doelen te bereiken is een bron van positieve energie.

STUDIE | Leren is een plezier en een therapie! Elke jaar minimaal 1 opleiding/cursus ivm sport, voeding, coaching

REIZEN | Ik hou van reizen en kennis maken met andere culturen. 

DIEREN | Ik hou van dieren en geloof dat elke levende soort met elkaar verbonden is.

SPORT AMBITIE

IronMan (voor de leeftijd van 50)​

FAVORIETE BOEKEN

Relentless: From Good to Great to Unstoppable - Tim Groove​

Jump Attack - Tim Groove

Veroudering vertragen - Kris Verburgh

Emotional Intelligence - Daniel Goleman

Liquid Life - Zygmunt Bauman

Think and grow rich  - Napoleon Hill

Art of War - Sun Tzu

" For me there is just one way, the one that leads to results"

ciclismo_edited_edited.jpg

TRANSFORMATIE
Pim kwam bij mij om zijn algemene conditie te verbeteren en na een paar maanden besloot hij zich te focussen op het bereiken van een specifiek doel: 500km mountainbike in Malawi.
Hoe gingen we aan het werk?

 • Intake (om te evalueren hoe en waar aandacht te brengen: lichaam, geest, omgeving),

 • Trainingsplanning (op korte, middellange en lange termijn).
   

Wat zegt Pim?

 • Van 70km tot 100km fietsen met 30km/uur en ontzettend moe thuiskomen, naar thuiskomen en nog energie over hebben

 • Fietsen berg op ga ik nu 1.5x zo hard!

 • Tevens meer sportief / atletisch lichaam gekregen!

 • Geleerd meer balans te hebben in mijn leven, privé/werk/sport. Voorbeeld: Druk op het werk, veel stress, dan niet ook nog sporten. Maar de volgende dag, wanneer het juist wat rustiger is op het werk.

 • Juist rust pakken / voldoende rust pakken wordt je juist sterker van (in mijn hoofd moest ik veel sporten, omdat ik dacht anders niet sterker te worden).

 • Zinzino + juiste magnesium helpen me sterker te worden / sneller te herstellen.  Verder geen supplementen nodig, wat fijn is. 

 • Trainen op hartslag/zones helpt me enorm niet overtraind te raken.

 • Ik ken nu basisoefeningen die ik zelf altijd kan trainen in de toekomst.

 • In het begin veel kleine pijntjes, later niet meer omdat je je lichaam beter leert aanvoelen en je core sterker is.

 • Ik train spiergroepen die ik zelf niet snel zou trainen omdat ik dacht dat die niet nodig zijn om beter te worden.

 • Nog meer plezier in het werken naar mijn doel, omdat ik progressie zie tijdens trainen. 

 • Voor trainers zijn benamingen en trainingsschema’s hun dagelijkse bezigheid, duurde bij mij even om het te snappen en dus op juist manier te trainen, dus: meer aandacht door trainers aan schenken.

 • Heel duidelijk aangeven aan klant zelf ook goed grenzen aan te geven.

Ik begeleid Pim 1 keer per week, de rest van de weeek hij is de architect van zijn performance.​

Barbell met gewichten

MIKE BOND

"Civilize the mind but make savage the body" - Mao Zedong

mike.jpg

SPORT

Meestal ben ik 7 dagen in de week bezig met sport. Ik houd van de structuur en regelmaat. Natuurlijk varieer ik wel tussen zware en lichte trainingen zodat mijn lichaam kan hertellen. In plaats van mezelf in 1 ding te specialiseren, kies ik ervoor om elementen van verschillende sporten in mijn trainingen te verwerken zoals: Powerlifting, Bodybuilding, Olympische lifts, Strongman, Calisthenics en Kickboksen. Ik geloof niet dat er één sport "het beste"is en daarom pak ik overal wat van mee!

SPECIALISATIES

Krachttraining

MIJN VERHAAL

"29 jaar oud, gediplomeerd personal trainer met achtergrond in kracht en kickboksen.
Ik houd van krachttraining in al de verschillende vormen."

Mijn missie is om jou te begeleiden naar een sterk, gezond en vitaal leven

Als jongeman deed ik aan vechtsport, Karate en later Kickboksen, echter had ik nooit de sturing en begeleiding die ik nodig had om hier écht serieus mee aan de slag te gaan. Mijn eigen discipline was op dat moment ook niet al te best waardoor ik stopte met de sport. Later volgde voor mij een mindere periode waarin ik zowel fysiek als mentaal niet op een goede plek zat. Ook was ik onwetend over hoe ontzettend belangrijk de juiste voeding en beweging is en hoeveel invloed dit heeft op vrijwel alle aspecten in het leven. In deze periode heb ik dan ook te maken gehad met overgewicht en later zelfs ondergewicht (I know, hoe krijg je het voor elkaar).

Op een gegeven moment had ik er genoeg van en heb ik de knop omgezet en een duidelijke beslissing genomen dat ik het anders ging aanpakken.

Ik voegde daad bij het woord en begon mijn kennis te verbeteren door alles uit te zoeken d.m.v. boeken te lezen, filmpjes te kijken en simpelweg dingen uit te proberen. Ik had geen begeleiding van een coach, dit gepaard met mijn koppigheid om alles zelf te willen doen maakte het een lang proces met veel vallen en opstaan.

Het positieve hiervan is dat ik tijdens dit proces verliefd ben geworden op alles wat te maken heeft met sport, voeding en zelfverbetering. 

MIJN AMBITIE

Ik heb nooit meer achterom gekeken. Ik besloot zelfs dat ik andere mensen, die in een soortgelijke situatie zitten als waarin ik zat, zou gaan helpen om zichzelf en daarmee ook hun leven te verbeteren. Ik begon ervaring op te doen en opleidingen te volgen om ervoor te zorgen dat ik professionele begeleiding kan bieden. Inmiddels heb ik mijn Fitnesstrainer A en de Henselmans PT opleidingen succesvol afgerond en ik zal mijzelf altijd verder blijven ontwikkelen. 

Sport, gezonde voeding en mentale gezondheid is voor mij de basis van alles. Het is het fundament waar al het andere op gebouwd kan worden. Het geeft mij elke dag een doel en verbeterd mijn prestatie in alles wat ik doe. Ik geloof dat dit iedereen zal helpen, ongeacht wat jouw startpunt is of welk pad jij in het leven bewandelt!

VOEDING

Ik probeer zo gezond mogelijk te eten en ervoor te zorgen dat ik alle voedingsstoffen binnenkrijg die ik nodig heb. Met de tijd probeer ik dit steeds iets te verbeteren. Het doel is om er uiteindelijk voor te zorgen dat alles wat ik eet en drink uit schone en duurzame bronnen komt, onafhankelijk van grote organisatie. Ik eet zelf een combinatie van plantaardige en dierlijke voeding, ik probeer er echter wel voor te zorgen dat de dierlijke voeding die ik eet van hoge kwaliteit is en van  boerderijen komt waar de dieren ethisch worden behandeld en waar zij een zo natuurlijk mogelijk leven kunnen leiden.

GEHEIM

Voor actiefilms uit de 70’s, 80’s en 90’s kan je me altijd wakker maken (anything met Bruce Lee, Jean Claude van Damme, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger).

BOEKEN

The 48 laws of power – Robert Greene
Psycho cybernetics - Maxwell Maltz
Nutrition and physical degeneration – Weston A. Price
Courage – Osho
On the shortness of life – Seneca

Barbell met gewichten

FABRIZIO MICCICHE

"Nothing is impossible, the word itself says I'm possible! - Audrey Hepburn

portrait.jpg

WIE BEN IK?

Mijn passie voor sport begon op 11-jarige leeftijd als martial art athleet tot semiprofessioneel niveau (tweedegraads zwarte band behaalde in ITF Taekwondo). Ik had het geluk om een voormalig Italiaans kampioen bodybuilding te ontmoeten en jarenlang samen met hem te mogen trainen.

Ik ben dankbaar dat ik mijn leven heb vormgegeven en verleg mijn grenzen altijd een stapje hoger.

Samen met sport heeft wetenschap altijd deel uitgemaakt van wie ik ben. De nieuwsgierigheid om de wereld om me heen te begrijpen, gekoppeld aan mijn interesse in voeding in al haar prachtige complexiteit, deed me scheikunde studeren. Vandaag, na jaren van studies, heb ik met trots een Ph.D. in Scheikunde, waardoor ik de afgelopen 20 jaar als wetenschapper heb gewerkt.

Ik ben getrouwd en voel me erg gezegend en bevoorrecht voor de familie die ik heb.

SPECIALISATIES

Sportvoedingsdeskundige

Strenght & conditioning

MIJN MISSIE

Als sportvoedingsdeskundige geef ik diepgaande kennis over voeding, hoe voeding als brandstof te gebruiken en de psychologische strategieën achter voedselkeuze en -gewoonten.

Ik ben opgeleid om een blijvend verschil te maken in het leven van mijn klanten door de kunst van het maken van gepersonaliseerde voedingsprogramma's. 

 

Er is geen "one size fits all" als het om voeding gaat en het is mijn plicht om elk van mijn klanten op individuele basis aanbevelingen te doen om hun lichaam te transformeren en een duurzame langetermijnstrategie voor optimale voeding aan te passen.
Ik ben er sterk van overtuigd dat langdurig en succesvol gewichtsbehoud veel meer is dan het steeds opnieuw kiezen van het juiste voedsel en in de juiste hoeveelheden.

 

Gewichtsverandering, lichaamstransformaties en atletische topprestaties worden beïnvloed door een complexe relatie tussen emotie, psychologie en fysiologie.

PASSIE

Internationaal bekroonde landschapsfotograaf, salsadocent, het buitenleven en genieten van moves in de bioscoop.

Sinds 2019 heb ik mijn leven veranderd door me te concentreren op het belang van voeding en lichaamsbeweging om de gezondheid te optimaliseren en dit toe te passen om een positieve impact te hebben op het leven van mensen die de beste versie van zichzelf willen worden.

WAT KUNNEN WIJ VOOR JE BETEKENEN?

bottom of page