top of page

ADEMHALINGSCOACHING

“Sometimes the most important thing in a whole day is the rest we take between two deep breaths.”

- Etty Hillesum 

Welkom bij Relentless voor het Herstellen van Functioneel Ademen

Als je worstelt met ademhalingsproblemen, stress en lage energieniveaus, ben je hier aan het juiste adres. Mijn doel is om effectieve oplossingen te bieden door het herstellen van een functionele ademhaling. Mijn missie is om je te helpen een betere kwaliteit van leven te bereiken door middel van bewust en gezond ademen.

Ademhalingsproblemen mogen niet onderschat worden

Ademhalen vormt de basis van onze gezondheid en ons welzijn. Wanneer ons ademhalingssysteem niet goed functioneert, kan dit een aanzienlijke invloed hebben op ons dagelijks leven. Problemen zoals kortademigheid, slaapapneu, hyperventilatie en andere ademhalingsstoornissen kunnen een negatieve invloed hebben op zowel onze fysieke als mentale gezondheid.

Holistische Oplossingen voor Ademhalingswelzijn

Hoge bloeddruk, chronische stress en lage energieniveaus kunnen allemaal gekoppeld zijn aan een verstoorde ademhaling. Het goede nieuws is dat je je gezondheid en welzijn kunt verbeteren door het herstellen van een functionele ademhaling. Bij ons centrum bieden we holistische en gepersonaliseerde benaderingen die het volgende omvatten:

  • Professionele evaluatie: Elk traject begint met een beoordeling van je ademhalingspatroon en symptomen (wetenschappelijk onderbouwde test).

  • Individuele programma's: Gebaseerd op de resultaten van de evaluatie ontwikkelen we een op maat gemaakt programma om aan jouw specifieke ademhalingsbehoeften te voldoen.

  • Ademhalingstechnieken: Je leert specifieke ademhalingstechnieken om je ademhalingsfunctie te verbeteren, stress te verminderen en je energieniveaus te verhogen. Er bestaan talrijke technieken, maar niet alle zijn geschikt voor iedereen. Het is vergelijkbaar met een maatpak: het moet specifiek worden afgestemd op je levensstijl, situatie, capaciteiten en specifieke uitdagingen.

  • Ondersteuning gedurende het Hele Traject: Ik ben er voor je tijdens de hele reis, met voortdurende ondersteuning en motivatie om je te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken. 

Ademhalings coach: Christian Coccia

Met een sportieve achtergrond als voormalig atleet, combineer ik expertise in psychologie, sport en personal training met geavanceerde kennis in HRV-biofeedback. Als gecertificeerd ademhalingscoach bij het gerenommeerde Oxygen Advantage Instituut, pas ik gespecialiseerde technieken toe die zowel atleten als individuen helpen hun prestaties en algemeen welzijn te verbeteren. Mijn aanpak is holistisch en volledig afgestemd op de individuele behoeften, gericht op het optimaliseren van de ademhaling om zo een perfecte balans tussen lichaam en geest te bereiken.

image.png

TARIEF

3 MAANDEN

€330/maand (x3)

9 Sessies

3 Maanden

Abbonement

(elke maand hetzelfde bedrag)

6 MAANDEN

€330/maand (x6)

18 Sessies

6 Maanden

Abbonement

(elke maand hetzelfde bedrag)

PRO

€330/maand (x7)

18 Sessies

7 Maanden

Cursus

Abbonement

(elke maand hetzelfde bedrag)

Investeer vandaag nog in je ademhalingsgezondheid en begin je reis naar optimaal welzijn. Neem nu contact met ons op om een evaluatie te plannen en je reis naar een gezonde en revitaliserende ademhaling te beginnen.

 

ADEM BETER

LEEF BETER

MET HET HERSTELLEN VAN FUNCTIONEEL ADEMEN!

bottom of page