top of page

IK HEB DE KNOP OMGEZET !

Ik ben Mike Bond.

Als jongeman deed ik aan vechtsport, Karate en later Kickboksen, echter had ik nooit de sturing en begeleiding die ik nodig had om hier écht serieus mee aan de slag te gaan. Mijn eigen discipline was op dat moment ook niet al te best waardoor ik stopte met de sport. Later volgde voor mij een mindere periode waarin ik zowel fysiek als mentaal niet op een goede plek zat. Ook was ik onwetend over hoe ontzettend belangrijk de juiste voeding en beweging is en hoeveel invloed dit heeft op vrijwel alle aspecten in het leven. In deze periode heb ik dan ook te maken gehad met overgewicht en later zelfs ondergewicht (I know, hoe krijg je het voor elkaar).


Op een gegeven moment had ik er genoeg van en heb ik de knop omgezet en een duidelijke beslissing genomen dat ik het anders ging aanpakken.


Comments


bottom of page