top of page

Relentless protocol


Pim schrijft over mij: "Een trainer die werkt vanuit zijn passie en dat zie je terug in de trainingen. Christian raffelt niet een programma af, maar geeft elke training weer speciale aandacht aan je, waarbij hij overal op let, zoals de juiste houding. Ook heeft Christian oog voor zaken naast het sporten en maakt je daar ook bewust van. Want om te groeien moet er een goede balans tussen werk, privé en sport zijn. Samen wordt er naar een gezamenlijk doel gewerkt, waarbij de trainingen zodanig worden opgebouwd dat blessures voorkomen worden en je toch elke keer voelt dat je gesport hebt. Hij verlangt veel van zichzelf maar ook toewijding van mij."


Allereerst ben ik blij en trots op zijn woorden, maar vooral omdat hij het begrijpt!


Tijdens mijn sessies concentreer ik me op het energetische systeem van de persoon.

Wat bedoel ik met "energetisch systeem"?

Een groep patronen die samen worden gebruikt om energie te produceren.


Met 1 uur training per week kunnen we aan je doel werken, maar nog belangrijker: we coachen je in wat je de rest van de tijd (167 uur) zou kunnen doen.


Om deze reden heb ik het afgelopen jaar (met dank aan de pandemie) een "trainingsprotocol" bestudeerd en geschreven.

Elke training volgt een stapsgewijs programma dat helpt om je stabiliteit, je houding, je kracht, je fitheid en natuurlijk je balans te verbeteren.


Wat betekent dat voor je?

1) optimalisatie van uw tijd

2) verbetering van uw conditie

3) beter herstel

4) voorkomen van blessures.


Het Relentless protocol gaat uit van het principe dat je gezondheid is afhankelijk van de balans tussen je interne patronen (voeding, herstel en beweging) en de relaties met de systemen die je omringen. Herrineer: deze hebben rechtstreeks invloed op je mentale en lichamelijke gezondheid en performance.


Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op.


Mvg

Christian Coccia & Relentless teamCOMMIT SUCCEED REPEATComentarios


bottom of page