top of page

"You can become more than you are." - Jim Rohn

Gijs Teurlings

Ik ben erg positief en denk graag in mogelijkheden.


Bullet points over mijzelf

  • Opleiding 'Sport en beweging' afgerond, nu 'Management' (Avans)

  • Eigen bedrijf samen met mijn broer begonnen

  • Gek voor Calisthenics

  • Ik ben een echte dierenvriend

  • Ik hou van gezelligheid.


Sport is niet een keuze, het is een belangrijk deel van mijn ontwikkeling!

Ik doe calisthenics nu ongeveer 3 jaar. Het gaat hartstikke goed en ik heb een aantal vaardigheden goed onder de knie, maar ik ben nog niet waar ik wil zijn. Ik doe calisthenics nu ongeveer 3 keer in de week, ik train dan iedere training met andere spiergroepen en doel op andere vaardigheid. Ik probeer daarnaast ook nog 1 of 2 keer per week te trainen met cardio, conditietraining en het trainen om herstelcapaciteit te verhogen. Vaardigheden die ik onder de knie heb: Front-lever, Back-lever, Human flag, Handstand, Muscle up, Straddle planche.


Ik vind het erg leuk om mijzelf iedere dag te blijven ontwikkelen en iedere dag een betere versie van mezelf worden.

In het begin van de corona crisis toen alles dicht ging kwam ik veel stil te zitten. Ik had hier een hekel aan en begon met persoonlijke ontwikkeling. Ik was een jongen die altijd hard werkte, maar ik hield nooit van lezen of dergelijke dingen, sterker nog ik had tot het begin van de corona crisis nog nooit een boek uitgelezen. Toen heb ik een boek besteld ‘Think and grow rich’ ik begon met lezen en was zo onder de indruk van wat er stond geschreven dat ik graag door wilde lezen en het boek binnen twee weken had uitgelezen


Zou je meer over mijzelf en de resultaten tot nu bereikt willen lezen ?COMMIT SUCCEED REPEAT
Comments


bottom of page