top of page

PREVENTIEF ONDERZOEK

Preventief onderzoek is een betrouwbare bondgenoot die u kan helpen om beter te leven volgens een gezonde levensstijl.

HbA1C test

Kennis is macht. Zet uw persoonlijke gezondheidsstatus op de radar en ontdek of uw huidige levensstijl duurzaam is, of dat u nu actie moet ondernemen voor een blijvende gezondheid. We bepalen uw lange termijn bloedsuikerspiegel in de context van uw dieet en algemene gewoonten en begeleiden u naar een toekomst van welzijn. De test omvat een levensstijlbeoordeling met gepersonaliseerde aanbevelingen voor voeding, activiteiten en lichaamsbeweging.  

Nutri-gene DNA leefstijl test

Je genen bevatten ontzettend veel nuttige informatie die je kunt gebruiken voor het verbeteren van je leefstijl en gezondheid. Ze geven inzicht in hoe jouw lichaam werkt, onder andere op het gebied van voeding, sport, biologische veroudering en stofwisseling. De Nutri-Gene Expert DNA leefstijl test geeft je inzicht in 55 verschillende leefstijl onderdelen waardoor je je bewust wordt van de werking van je lichaam. Ieder onderzoek bij de Nutri-Gene Expert DNA test combineert informatie over jouw genen met persoonlijk advies, met relevante wetenschappelijke achtergrond. Als je zicht hebt op je genetische sterke en zwakkere punten kun je, waar nodig, aanpassingen doorvoeren in je leefstijl en voedingspatroon om zo je maximale potentieel te bereiken. Met onze bloedtesten kun je vervolgens nagaan of deze veranderingen ook het gewenste effect hebben op je bloedwaarden.

Hoewel ons DNA voor 99,9 procent identiek is, zorgt het laatste 0,1 ervoor dat wij allemaal verschillend zijn. Zo kan het zijn dat de één niets aankomt door het eten van veel koolhydraten, terwijl de ander zelfs met een lagere inname koolhydraten wat kilo’s aankomt, of presteert de één onder druk juist beter dan gewoonlijk terwijl de ander er slapeloze nachten aan overhoudt. We beschikken over genen die verantwoordelijk kunnen zijn voor overgewicht of een vergroot risico op hart- en vaatziekten, en zo zijn er vele genen die bepalend zijn voor hoe ons lichaam werkt. 
 

Hoe het werkt

Je ontvangt van ons een testkit die door de brievenbus past, je hoeft dus niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Je kunt het sample zelf af nemen en registreren, door de stappen in de instructie te volgen. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt. 

Neem vandaag nog de leiding over uw toekomstige gezondheid!

bottom of page