top of page

VOEDINGS

SUPPLEMENTEN

“De allerbeste prestatie in leven is balans!
- Christian

Tijdens mijn sportcarrière heb ik altijd mijn maximale fysieke en mentale expressie opgezocht, door middel van pogingen, studies en onderzoek.

WAAROM GEBRUIK IK SUPPLEMENTEN?

Voedingssupplementen zijn een onderdeel van een grotere aanpak, waarbij alle variablen van mijn leven worden betrokken: voedingspatroon, herstel, beweging en energiebeheer.

Fruit en groenten die we eten hebben 50% tot 70% minder voedingsstoffen zoals 80 jaar geleden, dus we zijn altijd te korte aan mineralen, vitaminen en fytonutriënten.

Ik gebruik supplementen die compenseren wat voedsel niet kan voorzien in termen van energiebehoeften en die houden mijn lichaam in balans en dus mijn immuunsysteem scherp en alert. 

Op deze pagina deel ik de voedingssupplementen die ik zelf gebruik in mijn dagelijks leven en voor mijn sportprestaties.

0001_edited.jpg
Gradient

HOE WERKT HET?

Je neemt je eerste* BalanceTest af en begint daarna onmiddellijk met het innemen van je dagelijkse dosis Zinzino Balanceproducten. Blijf de Balance-producten gebruiken zoals aanbevolen gedurende 120 dagen en neem vervolgens je tweede BalanceTest af om te ontdekken hoe je vetzuurprofiel is veranderd. *Als je eerste resultaten een Omega-6:3 balans van 3:1 of beter tonen, kun je contact opnemen met Zinzino omdat je het Balanceproduct niet nodig hebt.

 

WAT WE METEN

De test meet 11 vetzuren, waaronder verzadigde, monoonverzadigde (Omega-9) en meervoudig onverzadigde (Omega-6 en Omega-3) vetzuren.

 

WELKE GEZONDHEIDSINDICATOREN WORDEN BEREKENT

Beschermingswaarde

Omega-3-index

Omega-6:3 balans

Vloeibaarheid celmembraan

Mentale kracht

Arachidonzuur (AA)-index

 

BLOEDTEST

bolie.jpg
Gradient

BalanceOil+ is een volledig natuurlijk polyfenol omega-Balance voedingssupplement met een hoog gehalte aan olijfpolyfenolen, Omega-3 en vitamine D3. Het past veilig de EPA + DHA-niveaus en de Omega-6:3 balans in je lichaam aan en houdt deze bij terwijl het je cellen beschermt tegen oxidatie. 

VOLLEDIG NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Visolie van in het wild gevangen kleine visjes of  mariene algenolie uit Schizochytrium sp. Koudgeperste echiumzaadolie

Koudgeperste extra vierge olijfolie

Vitamine D3 afkomstig van natuurlijke bron

Bevat alleen natuurlijke smaken.

Ik en mijn familie gebruiken Balanceoil+ elke dag, 15/20ml. 

Advies: Omega 3 vetzuren worden ongeveer 30-35 uur na inname opgenomen, gedurende deze tijd worden ze aangevallen door ons lichaam. Dankzij de polyfenolen in extra vierge olijfolie kunnen de omega-3 vetzuren de cellen van ons lichaam bereiken. Om deze reden raad ik u aan om ze na het ontbijt of 's middags (ver van de toestand van ketose) in te nemen

bvegan_edited.jpg

BALANCEOIL+

xtend supplement zinzino
Gradient

Xtend+ is een veganistisch, volledig natuurlijk geavanceerd immuun- en voedingssupplement dat BalanceOil en ZinoBiotic perfect aanvult. Gemaakt ter ondersteuning van ons eigen immuunsysteem en bevat micro- en phytonutrients, waaronder 22 essentiële vitaminen en mineralen, en gezuiverde 1-3, 1-6 bèta-glucanen afkomstig van bakkersgist.

Ik en mijn familie gebruik Xtend+ elke dag: 2 capsules 's ochtends en 2 's middags.

XTEND2-page-001_edited.jpg

XTEND+

0001_edited.jpg
Gradient

DE VEZELS IN ZINOBIOTIC+ STIMULEREN DE GROEI VAN GOEDE BACTERIËN IN DE DARMEN 

Er zitten meer dan 100 biljoen bacteriën in de menselijke dikke darm en sommige zijn goed voor onze gezondheid, andere zijn minder wenselijk. De goede bacteriën gebruiken voedingsvezels als hun brandstof, waardoor ze de minder gewenste bacteriën kunnen uitroeien en vervangen. De goede bacteriën dragen bij aan veel belangrijke lichaamsfuncties, zoals het bevorderen van ons immuunsysteem. Ze zijn ook gekoppeld aan een betere stemming, uithoudingsvermogen en gezondheid in het algemeen.

 

EEN GEZONDE DARM IS ESSENTIEEL VOOR EEN GEZOND LICHAAM

Vezels dragen ook bij aan een gevoel van volheid in de maag (wat kan helpen bij de beperken van de eetlust), maar tegelijkertijd verminderen ze opgeblazen gevoel. Er kan een korte aanpassing zijn terwijl de vezels de bacteriële bevolking beginnen te verbeteren, maar dit is een kleine en doorslaggevend stap op weg naar een betere situatie.

Ik en mijn familie gebruiken Zinobiotic+ elke dag, 4 schepjes. 

Yoga at Home

GEZONDHEID VAN DE DARMEN

NORMAAL CHOLESTEROLGEHALTE

Een van de acht vezels zijn béta-glucanen uit haver. Deze hebben een functie bij het handhaven van een normaal cholesterol in het bloed. 

 

GLUTENVRIJ

ZinoBiotic+ bevat speciale béta-glucanen uit haver die vrij zijn van gluten en verontreiniging van andere granen.

ANDERE INGREDIËNTEN

ZinoBiotic+ bevat alleen actieve bestanddelen. Er zitten helemaal geen hulpstoffen in het product.

ZINZINO DIETARY FIBER BLEND 

Resistent zetmeel (maïs, aardappelen, groene bananen), haver béta-glucanen, inuline, fructo-oligosacchariden, vlozaadvlies en guargomvezels.

 

NATUURLIJK

ZinoBiotic+ is uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat geen hulpstoffen.

 

GMO-VRIJ

Onze producten zijn GMO-vrij (dat wil zeggen dat ze geen genetisch gemodificeerde organismen bevatten).

ZINOBIOTIC+

bottom of page